Порівняння нативної розробки мобільних додатків з уніфікованою розробкою за допомогою React Native - Залазаєв, А. М.; Кириченко, І. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження зручності та швидкості створення ПЗ для мобільних телефонів на базі Android (з використанням Java) та IoS (з використанням Swift) у порівнянні з універсальною розробкою на React Native.
Keywords: React Native