Розробка UI/UX дизайну інтерфейсу для веб-платформи вивчення англійської мови - Табакова, І. С.; Геращенко, Г. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі розглянуто питання розробки UI/UX дизайну інтерфейсу веб-платформи для вивчення англійської мови. Проведено аналіз популярних сервісів (Duolingo, LingQ, Memrise, Quizlet) з точки зору функціональності, привабливості інтерфейсу, наявності гейміфікаційних елементів та адаптивності до потреб користувача. Запропоновано концепцію UI/UX дизайну, що базується на принципах гейміфікації, інтуїтивної навігації, персоналізації навчального процесу та візуальної привабливості.
Keywords: Duolingo; привабливість інтерфейсу