Дослідження показників якості світлодіодних ламп - Гапоненко, Д. О. (My University, 2020)
Актуальність теми атестаційної роботи полягає в тому, що в повсякденному житті проблема енергозбереження приймає все більшої популярності. Використання систем світлодіодного освітлення дозволяє значно зменшити витрати на обслуговування електричних мереж та обладнання за рахунок більшої надійності та більшого терміну експлуатації цих джерел світла. В роботі було розглянуто систему сертифікації та стандартизації, а також розглянуті вимоги до технічних характеристик світлодіодних ламп. Встановлено етапи і методи проведення сертифікації продукції. Були проаналізовані результати тестувань дев’яти зразків світлодіодних світильників та восьми зразків світлодіодних ламп різних виробників.
Keywords: сертифікація продукції; світлодіодні лампи; кольорова температура