Прогнозування поведінки фінансових ринків з використанням машинного навчання - Романішин, В. В. (My University, 2020)
Машинне навчання дозволяє комп’ютерам вирішувати завдання, які до цього часу виконували лише люди. В наші дні усі фінансові дані зберігаються в цифровому вигляді та є легкодоступними. Наявність цієї величезної кількості фінансових даних у цифрових носіях створює належні умови для дослідження та видобутку корисної інформації. Важливою проблемою в цій галузі є ефективне використання наявних даних.
Keywords: машинне навчання; фінансові ринки