Математичні моделі та методи машинного навчання для медичних прогнозів - Гета, Д. В. (My University, 2025)
Мета роботи – аналіз методів і моделей машинного навчання для прогнозування медичних станів. Методи дослідження – класифікаційні алгоритми, нейронні мережі. Проаналізовані методи машинного навчання для прогнозування стану здоров’я пацієнтів. Було досліджено математичні моделі прогнозування медичних даних. Виконаний детальний аналіз різних класифікаційних алгоритмів та нейронних мереж, і зроблено висновок щодо найбільш ефективного підходу. Було проведено аналіз медичних даних одного з клінічних випадків.
Keywords: класифікаційний метод; медичний прогноз; передбачення стану пацієнта