Адаптивний алгоритм пошуку асоціативних правил - Шкіль, А. Р. (My University, 2020)
Метою даної атестаційної роботи є розробка мобільного застосунку на тему «вивчення іноземних мов», а також аналіз бази даних додатку одним з методів асоціативного навчання для отримання асоціативних правил, з послідуючою інтеграцією отриманих правил в додаток з метою його оптимізації. Методи дослідження: аналіз літератури, документації, та Internet– джерел. Було розроблено мобільний додаток, що складається з клієнтської та серверної частин. Додаток дозволяє користувачам автоматично знаходити партнера для практикування іноземної мови на основі обраної теми, а також забезпечує голосові дзвінки.
Keywords: ios; voip; асоціативне навчання; нтелектуальний аналіз даних; інтернет телефонія; мовний обмін