Нейромережа Хемінга для класифікації зображень за множиною дескрипторів - Кобилін, О. А.; Гороховатський, В. О.; Запорожченко, А. П. (НТУ ХПІ, 2025)
Розглянуто застосування мережі Хемінга для класифікації зображень у базі даних. Описи еталонів і аналізованого зображення подано у вигляді множини дескрипторів ключових точок зображення. Мережа Хемінга сприяє підвищенню точності класифікації.
Keywords: комп'ютерний зір; структурні методи; мережа Хемінга