Спосіб прогнозування підвищеної кон центрації важких металів у рослинних продуктах харчування - Висоцька, О. В. (My University, 2006)
Спосіб прогнозування підвищеної концентрації важких металів у рослинних продуктах харчування включає в себе визначення вмісту рухомих форм свинцю з урахуванням вмісту важких металів у ґрунті, після чого проводять математичну обробку експериментальних даних.
Keywords: патент; корисна модель