Ігровий програмний застосунок в жанрі Arcade на рушії Unity - Сотников, В. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – ігровий програмний застосунок в жанрі аркада Space Invaders на рушії Unity. Мета розробки – створення ігрового програмного застосунку, який ефективно реалізує класичний жанр аркади Space Invaders, включаючи магазин скінів, систему оплати та систему нарахування очок. Метод рішення – використання середовища розробки Unity, мови програмування C#, та інтеграція графічних ресурсів з Unity Store. У результаті розробки створено ігровий програмний застосунок, що відтворює класичний геймплей Space Invaders, додаючи нові елементи, такі як магазин скінів, система оплати та нарахування очок, що розширює взаємодію гравця з грою та підвищує її привабливість.
Keywords: Arcade; ігровий програмний застосунок