Автоматизована система клімат-контролю на основі комірчастих самоорганізованих мереж - Малишев, М. О. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз комірчастих самоорганізованих мереж, огляд існуючих рішень на ринку, створення схематичного зображення прототипу, реалізація прототипу системи клімат-контролю на основі комірчастих самоорганізованих мереж та аналіз доцільності використання комірчастих самоорганізованих мереж для використання в системах клімат-контролю. У ході роботи проведено аналіз існуючих рішень на ринку. Було розглянуто принцип роботи комірчастих самоорганізованих мереж, виконано підбір обладнання та середовища розробки, створено графічну схему та прототип приладу, проведено аналіз доцільності використання комірчастих самоорганізованих мереж для систем клімат-контролю
Keywords: мікроклімат; прошивка; скетч; клімат-контроль