Дослідження ефективності 3D-графіки для інтернет-реклами - Сушкова, А.; Цигічко, М. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
Для підтвердження ефективності використання 3D-графіки для інтернет-реклами необхідно визначити основні характеристики інтернет-реклами, які будуть виступати критеріями оцінювання під час експертного опитування та виконати експертне опитування в обраній групі експертів.
Keywords: графіка; інтернет-реклама