Дослідження методів управління трафіком в технології LTE - Франсішко, С. Б. (My University, 2019)
В роботі представлені основні методи та принципи функціонування системи управління трафіком у рамках вимог QoS. Розглянуто модель диференційованих пакетів послуг LTE з угодами про рівень обслуговування SLА системи вимог QoS при різних сценаріях трафіку LTE мережі та взаємодії протоколів RSVP та DiffServ. Проведено дослідження можливостей підвищення пропускної здатності для різних сервісів трафіку LTE мережі за рахунок функціонування системи управління та контролю якості обслуговування. Робота включає детальні розрахунки, аналіз і оцінку параметрів якості VoIP LTE, що може бути використано в дисциплінах професійної підготовки.
Keywords: LTE; 3GPP; OFDM; DL-LTE; UP-LTE; QoS; MIMO; QoS; DiffServ; RSVP