Гетерогенна модель для глибокої нейронної мережі - Доценко, О. А. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка гетерогенної моделі глибокої нейронної мережі. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз та дослідження нових підходів у побудові глибоких нейронних мереж із використанням гетерогенних компонентів. Запропоновано методи інтеграції різних архітектур нейронних мереж, що дозволяють підвищити ефективність навчання та адаптивність моделей. Результати експериментів підтверджують покращення продуктивності та точності порівняно з традиційними методами, відкриваючи нові можливості для застосування глибокого навчання у різних галузях.
Heterogeneous Model for a Deep Neural Network
Keywords: згорткові нейронні мережі; гетеронені обчислення; систолічні масиви; FPGA