Методи та засоби первинної психологічної допомоги та реабілітації - Пономаренко. В. А. (Держ. біотехнологічний ун-т, 2025)
Аналіз методів та засобів психологічної допомоги та реабілітації із застосуванням вебсервісів та мобільних застосунків, що спрямовані на відновлення та полегшення психоемоційного стану населення України в умовах наслідків пандемії COVID-19 та воєнних дій. Можливості та досвід застосування сучасних цифрових інструментів, визначення ефективних підходів до дистанційної підтримки, а також створення технологічної моделі, здатної забезпечити доступну, адаптивну та персоналізовану психологічну допомогу.
Keywords: реабілітація; COVID-19; дистанційна підтримка