Дослідження сучасних засобів для організації військового зв'язку - Стрілка, В. Я. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідження сучасних засобів військового зв’язку та вибір оптимальних засобів з урахуванням сукупності показників якості. Результати – в роботі розглянуто основи організації, завдання та вимоги до сучасного військового зв’язку, виконано аналіз сучасного стану та тенденцій розвитку військового зв’язку. Досліджено системи військового зв’язку, їх структуру та основні характеристики, виконано аналіз різних сучасних систем військового зв’язку. Розглянуто сучасні засоби для організації військового зв’язку. Виконано порівняльний аналіз програмно-визначених радіостанцій та багатокритеріальний аналіз військових смартфонів. Визначено оптимальний військовий смартфон з урахуванням сукупності показників якості. Сформовано та запропоновано рекомендації для покращення військового зв’язку.
Keywords: військовий зв’язок; військовий смартфон