Математичне моделювання поверхонь операторами інтерстріпації - Литвин, О. М.; Славік, О. В. (ХНУРЕ, 2020)
В роботі наведено огляд робіт із використання операторів інтерстріпації для математичного моделювання поверхонь. Проведено обчислювальні експерименти з відновлення штучно пошкоджених поверхонь наведеними операторами інтерстріпації.
Keywords: інтерстріпація; інтерлінація; нові інформаційні оператори; математичне моделювання