Розробка модуля «Аналіз контрагентів та результатів співпраці з ними» інформаційної системи торговельного підприємства - Черепаха, М. О. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є бізнес-процес «Аналіз контрагентів та результатів співпраці з ними» оптової торговельної компанії сантехнічної арматури. Мета кваліфікаційної роботи – розробка модуля «Аналіз контрагентів та результатів співпраці з ними» інформаційної системи торговельного підприємства. Проведено дослідження об’єкта автоматизації та сформульована постановка задачі розробки модуля. Для вирішення поставленої задачі було спроєктовано схему бізнес процесу, розроблено функціональну схему модуля, схему бази даних, схему роботи елементів програмної складової модуля, описано схему технічного забезпечення модуля та запропоновані формули для розрахунку оцінок за критеріями.
Keywords: аналіз контрагентів; контрагент; загальна оцінка контрагента