Загальна атака на NTRUEncrypt на основі помилок розшифрування - Погребняк, К. А.; Денисов, Д. С. (ХНУРЭ, 2014)
NTRUEncrypt – це криптографічна система з відкритим ключем, яка була створена як альтернатива RSA та криптосистем на еліптичних кривих (ECC). Виключними особливостями NTRU є оригінальний і специфічний математичний апарат та висока швидкість перетворень. Застосування NTRU можливо за умови, що на неї не існує криптоаналітичних атак, які здатні суттєво понизити її криптографічну стійкість. Метою цієї статті є аналіз захищеності криптосистеми від загальної атаки на основі помилок розшифрування.
Keywords: NTRU; помилки при розшифруванні; загальна атака