Дослідження впливу анімаційних роликів на цільову аудиторію - Чуб, Л. О. (My University, 2025)
Метою роботи є підвищення впливу анімаційних роликів на поведінкові, когнітивні та емоційні реакції різних груп цільової аудиторії за допомогою розроблених рекомендацій до процесу їх створення.Об’єктом дослідження є процес створення рекламних анімаційних роликів.Предметом дослідження є вплив елементів анімаційного контенту (стилю, кольорової гами, динаміки, тривалості та інтерактивних елементів) на емоційний, когнітивний та поведінковий відгук цільової аудиторії. Результати дослідження дозволили визначити основні критерії ефективності анімаційних відео. На їх основі було створено власне анімаційне відео для курсів із дизайну, який демонструє практичне застосування отриманих результатів. Підсумком роботи стало формування рекомендацій щодо розробки анімаційних відео, що допомагають підвищити їхню ефективність, покращити взаємодію з аудиторією та забезпечити кращу якість візуальної комунікації.
Keywords: анімація; графіка