Можливості бібліотеки для доповненої реальності Arcore при розробці засобів навігації для незрячих - Соколов, А. А.; Аврунін, О. Г. (КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023)
Найцікавішими особливостями ARCore в контексті розробки портативних засобів навігації для незрячих є внутрішня реалізація алгоритмів SLAM, що дозволяє отримати карту глибини та геопросторової навігації, що дозволяє використовувати прив’язки з Google Map.
Keywords: доповнена реальність Arcore; навігація для незрячих; геопросторова навігація