Врахування впливу ефектів квантування при оцінюванні параметрів статистичних моделей ДКП коефіцієнтів JPEG зображень - Федоров, О. В.; Котов, Д. О. (ФОП Петров В. В., 2021)
Мета доповіді - побудова алгоритму оцінювання параметрів статистичних моделей, який дозволяє враховувати вплив ефектів квантування ДКП коефіцієнтів.
Keywords: дискретне косинусне перетворення; кодування; JPEG; гаусовий розподіл