Ігровий програмний застосунок у жанрі Multiplayer Party Games. Back-end, налаштування мережевої гри - Бухало, В. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – back-end та налаштування мережевої гри в ігровому програмному застосунку у жанрі multiplayer party games. Мета розробки – створення back-end частини системи та налаштування мережевої гри в ігровому програмному застосунку жанру multiplayer party games. Метод рішення – середовище розробки Visual Studio Code, програмна платформа Node.js, фреймворк NestJS, WebSocket-сервер, бібліотека Socket.IO та мови програмування TypeScript і JavaScript. У результаті розробки була створена back-end частина системи та налаштована мережева гра в ігровому програмному застосунку у жанрі multiplayer party games, який містить три гри. У межах кваліфікаційної роботи розроблена back-end частина системи охоплює логіку двох багатокористувацьких ігор для вечірок наступних жанрів: соціальна дедуктивна гра та гумористична карткова.
Keywords: ігровий програмний застосунок; мережева гра; управління файлами; back-end; multiplayer party games