Дослідження технологій формування інфраструктури комп'ютерної мережі - Саєнко, В.; Савченко, Р. (ХНУРЕ, 2018)
Розглядаються питання щодо керування конфігурацією мережі. Конфігурація сервера комп'ютерної мережі розглядається як логічна конфігурація, сформована на основі сервісів у операційній системі Windows. Всі сервіси поділяються на кілька груп: обов'язкові, звичайні, спеціальні, помилкові, додаткові, невідомі. Критерії повноти функціональності, критерії рівня сервісу, технології вибору сервісів та технологічних змін у структурі-конфігурації мережевої інфраструктурі. Цей підхід забезпечує більш ефективне рішення для управління комп'ютерними мережами The questions on network Configuration Management are considered. The computer configuration is considered as a logical configuration formed on the basis of services in the Windows operating system. All services are divided on a several groups: mandatory, ordinary, special, false, additional, unknown. The criteria for completeness of functionality, service level criteria, service selection technologies and technology changes in the structure-configuration of network infrastructure. This approach provides a more effective solution for computer networks management.
Study on Designe Technologies for Computer Network Infrastructure
Keywords: керування конфігурацією мережі; конфігурація сервера