Ієрархічна суперпіксельна сегментація зображень - Горшколєпов, А. В. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є моделі ієрархічної суперпіксельної сегментації зображень об’єктів. Метою дослідження є покращення методів суперпіксельної сегментації, які дозволяють детектувати ознаки (кольори). Використано методи сегментації різних типів. Проведено дослідження методу сегментації SLIC. Досліджено метод сегментації SLIC з різними вхідними параметрами У результаті роботи здійснена програмна реалізація алгоритму для сегментації данних.
Keywords: ієрархічна суперпіксельна сегментація; алгоритм сегментації slic; алгоритми генерації суперпікселів