Тестування теоретичних знань за допомогою тезауруса семантичних полів. - Черепанова, Ю. Ю. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розглянуто проблему тестування теоретичних знань в автоматизованих системах контролю. Запропоновано методи тестування теоретичних знань на основі використання тезауруса семантичних полів для побудови концептуальних моделей тексту відповіді на природній мові
Keywords: теоретичні знання; концептуальна модель тексту