Програмне забезпечення інтелектуального агента як помічника в комп'ютерних інтерактивних моделях - Шатан, В. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка програмного забезпечення інтелектуального агента, який виконує роль помічника у взаємодії з комп’ютерними інтерактивними моделями, автоматизуючи дії користувача, аналізуючи зображення та створюючи звіти. У ході кваліфікаційної роботи проведено аналіз предметної області, досліджено існуючі рішення для автоматизації дій у браузері, сегментації зображень та використання GPT для взаємодії з користувачем. Розроблено програмну реалізацію інтелектуального агента, яка включає модулі автоматизації дій, обробки скриншотів за допомогою алгоритмів сегментації, інтеграції GPT, а також створення звітів із можливістю підтримки локалізації. Особливу увагу приділено тестуванню системи, аналізу точності сегментації зображень, коректності автоматизованих дій та зручності використання графічного інтерфейсу.
Keywords: інтелектуальний агент; інтерактивні симуляції; сегментація зображень; комп’ютерний зір; скриншот