Концепція двоконтурного управління множини наскрізних бізнес-процесів на основі прецедентного підходу - Чалий, С. Ф.; Левикін, І. В. (Українська академія друкарства, 2018)
Для реалізації ключових переваг процесного управління, вико-ристовуються наскрізні бізнес-процеси. При управлінні наскрізни-ми бізнес-процесами потрібно враховувати як особливості управ-ління окремими процесами, так і особливості взаємодії між ними, що і вказує на необхідність реалізації двоконтурного процесного управління.
Keywords: бізнес-процес; концепція двоконтурного управління