Моделювання польотів БПЛА у зоні критично важливого об’єкта інфраструктури - Пархомов, А. О. (My University, 2021)
В роботі виконано огляд і аналіз існуючих безпілотних літальних апаратів, а також відомих методів виявлення БПЛА. Розроблено математичні моделі вторгнення БПЛА різних видів і типів в зону КВОІ, а також параметрів польотів БПЛА- висоти, швидкості, напряму польоту. З використанням індикатора кругового огляду радіолокаційної станції створена модель динамічної повітряної обстановки в у зоні критично важливого об’єкту інфраструктури. Модель включає випадкові потоки літальних апаратів, які перетинають зовнішню межу зони, що відноситься до критично важливого об’єкту інфраструктури
Keywords: БПЛА; математичне моделювання; контроль квоі; розробка програм на c#; розробка на unity; симуляція роботи РЛС