Ядерна енергетика в системі енергетичного права та законодавства - Битяк, О. Ю. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2016)
У статті проаналізовано положення законів України, які регулюють відносини у сфері функціонування та розвитку ядерної енергетики, визначено першочергові завдання, які ставляться законодавцем для врегулювання зазначених відносин. // The article analyzes the provisions of the Laws of Ukraine, which regulate relations in the field of functioning and development of nuclear energy, are defined priority tasks that are faced with the regulation of these relations.
Keywords: ядерна енергетика; економічна політика; енергетичне право; nuclear power; economic policy; energy law