Вплив суб'єктивного фактору в роботі програмного модулю для визначення мінеральної щільності трубчастих кісток людини - Уданович, Д. Г.; Авер'янова, Л. О. (КрНУ, 2018)
Наводяться результати експериментальних досліджень у роботі прогрманого модулю для визначення мінеральної щільності трубчастих кісток людини та аналіз роботи при автоматизованному та інтерактивному режимах. Пропонується розлянути особливості впливу суб'єктивного фактору на вибір точек для побудови денситограми та обчислювання мінеральної щільсті кісток.
Keywords: модуль програмний; порушення мінералізації трубчастих кісток; розрахунок щільності мінеральної; денситограма; суб'єктивний фактор