Спеціалізовані комп’ютерні засоби для діагностування стану річкової води й їх модульна різноманітність - Федосеєнко, В. Ю. (My University, 2022)
Мета цієї роботи полягає у розробці різноманітних систем водного моніторингу, з різними наборами сенсорів, апаратури й технологій. Таким чином можливо буде запропонувати безліч комбінацій систем моніторингу в залежності від нюансів певного навколишнього середовища. Через цю роботу буде здійснено теоретичний тестінг запропонованих рішень та підтвердження їх працездатності.
Keywords: система контролю якості питної води; аналіз рідини; взаємодія сенсорів; модульність системи; параметри мережі zigbee; параметри ph; моніторінг якості води у реальному часі; бездротова сенсорна система