Окремі питання визначення і зміни змісту трудового договору - Тиха, А. П. (Право, 2016)
У статті проаналізовані питання, що пов’язані з центральним інститутом трудового права – трудовим договором. Без цього правового феномену фактично неможливо уявити трудове право як галузь і, відповідно, науку трудового права. Авторка акцентувала увагу на окремих питаннях визначення і зміни змісту трудового договору. // The article analyzes issues related to the Central Institute of Labor Law - an employment contract. Without this legal phenomenon, it is actually impossible to imagine a labor law as a branch and, accordingly, the science of labor law. The author emphasized attention to certain issues of definition and change in the content of an employment contract.
Keywords: трудовий договір; зміст трудового договору; зміна трудового договору; labor contract; content of an employment contract; change in the labor contract