Алгоритми підвищення ефективності згорткових нейронних мереж - Пономаренко, Р. Д. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз методів та алгоритмів підвищення ефективності згорткових нейронних мереж. У ході виконання кваліфікаційної роботи проведено порівняльний аналіз популярних архітектур згорткових нейронних мереж та їх блоків. Проведено огляд існуючих алгоритмів підвищення ефективності згорткових нейронних мереж, а також методів тензорної декомпозиції; обрано набори даних для проведення експериментів; проведено порівняльний аналіз та реалізовано розглянуті алгоритмів.
Algorithms for Increasing Efficiency of Convolutional Neural Networks
Keywords: тензор, згорткова нейронна мережа, набір даних, Alexnet, CP-декомпозиція, ILSVRC, MNIST