Модель оцінки гнучкості як фактор інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (Видавничий дім «Гельветика», 2014)
У статті вперше запропоновано модель та основні етапи оцінки гнучкості інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства. Розроблено методику розрахунку вперше запропонованих коефіцієнтів інноваційності та інвестоспроможності підприємства. Побудована логіко-ієрархічна схема розрахунку показника гнучкості інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства. В статье впервые предложена модель и основные этапы оценки гибкости инновационно-инвестиционной способности предприятия. Разработана методика расчета впервые предложенных коэффициентов инновационности и инвестоспособности предприятия. Построена логико-иерархическая схема расчета показателя гибкости инновационно-инвестиционной способности предприятия. In article model and the main stages of the estimation of flexibility innovative-investment ability of the enterprise are first proposed. The method of the calculation coefficient innovativeness and coefficient investment ability of the enterprise is first proposed. Logical and hierarchical scheme of the calculation of the index of flexibility innovative-investment ability of the enterprise is built.
Модель оценки гибкости как фактор инновационно-инвестиционной способности предприятия
The model of the Estimation of Flexibility as Factor Innovative-Investment Ability of the Enterpris
Keywords: гнучкість; інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; гибкость; инновационно-инвестиционная способность предприятия; estimation; factor; flexibility; innovative-investment ability of the enterprise