Інформаційна система обробки замовлень дизайн-студії поліграфічного підприємства - Соколов, А. Ю. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження: організаційні та бізнес процеси поліграфічного підприємства, що потребують автоматизації. Мета розробки: Створення програмної системи, що забезпечить ефективну обробку замовлень у дизайн-студії поліграфічного підприємства. Метод рішення: Використання технологій .NET для розробки програмного забезпечення для настільних комп'ютерів. В якості системи управління базами даних обрано Microsoft SQL Server 2022. Результати розробки: Розроблена програмна система, яка дозволяє додавати, змінювати та видаляти інформацію в базі даних, а також формувати необхідні документи внутрішнього формату підприємства.
Keywords: обробка замовлень; дизайн-студія; поліграфічне підприємство