Програмна система обліку замовлень з 3D-друку - Пивовар, Є. В. (My University, 2024)
Об’єктом розробки є веб-додаток «Print Orders». Метаю роботи є розробка програмної системи обліку замовлень з 3D-друку у вигляді веб-додатку. Додаток має бути простим у використанні та не вимагати від користувача якихось особливих технічних знань. Методи розробки базуються на застосуванні середовища WebStorm для розробки програмного забезпечення, MySQL Workbench для створення та управління базою даних, та використанні інших додаткових засобів. Результатом роботи є веб-додаток «Print Orders», який дозволяє користувачеві створювати, переглядати, редагувати та видаляти замовлення, також система забезпечує можливість зберігати та обробляти інформацію про клієнтів, у тому числі їх контактні дані та історію замовлень.
Keywords: облік замовлень; веб-додаток «Print Orders»