Розробка компонентів інформаційної системи з продажу музичних інструментів - Любань, М. А.; Тітов, С. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Інтернет-магазини – це форма електронної комерції, яка дозволяє клієнтам безпосередньо купувати товари або послуги у продавця через Інтернет за допомогою веб-браузера або мобільного додатка.
Keywords: електронна комерція; Інтернет-магазин