Нейромережева модель аналізу дитячих малюнків для діагностики емоційного стану дитини - Дикий, С. А. (My University, 2022)
Ціль роботи – створення нейромережевої моделі аналізу дитячих малюнків для діагностики емоційного стану дитини, яка може частково допомогти фахівцю у повсякденному житті виконувати частину його роботи, а також провести первинний аналіз емоційного стану дитини онлайн, без участі спеціалістів. Об’єкт дослідження – ознаки та закономірності дитячих малюнків, за якими можна зробити висновок про емоційне здоров’я дитини. Предмет дослідження – нейромережеві моделі та алгоритми, які можуть бути використані для виявлення характерних ознак на дитячих малюнках, що дасть змогу зробити висновки про емоційний та психологічний стан дитини.
Keywords: машинне навчання; нейронні мережі; згорткові нейронні мережі; штучний інтелект; емоційний стан; датасет; задача класифікації