Шляхи реалізації стратегії діяльності федерації професійних спілок України на 2016-2021 роки «Європейський вибір» - Цесарський, Ф. А. (Право, 2019)
У статті проаналізовано стратегію діяльності федерації професійних спілок України на 2016–2021 роки «Європейський вибір». Визначені шляхи реалізації та наведені конкретні пропозиції з метою вдосконалення цієї стратегії. // The article analyzes the strategy of the Federation of Trade Unions of Ukraine for 2016-2021 "European Choice". The ways of implementation are identified and specific proposals are given in order to improve this strategy.
Keywords: професійні спілки; угода; колективний договір; trade unions; agreement; collective agreement