Програмна система для подорожей визначними місцями. Мобільний додаток - Вельма, А. О. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – програмна система для подорожей визначними місцями. Мета розробки – створення мобільного додатку для подорожей визначними місцями за допомогою фреймворку Flutter. Це включає забезпечення користувачів зручним та інтуїтивно зрозумілим інструментом для планування і організації своїх подорожей. Використання фреймворку Flutter дозволить досягти високої продуктивності та плавності роботи застосунку. Метод рішення – середовище розробки VS code, мова програмування Dart, фреймворк Flutter. У результаті розробки створено мобільний застосунок для подорожей визначними місцями за допомогою фреймворку Flutter, що допомагає краще планувати та організовувати подорожі.
Keywords: подорож; фреймворк Flutter