Розробка розподіленої системи автоматизації для управління мобільною платформою - Радченко, С. В. (My University, 2024)
Об'єкт розробки – управління переміщенням всеспрямованої мобільної платформи. Предмет розробки – програмне забезпечення. Мета роботи – розроблення програмного забезпечення для розподіленої системи автоматизації управління всеспрямованої мобільної платформи у роботизованому виробництві. Виконано моделювання функціонування мобільної платформи в роботизованому виробництві та організація тактико-технічного планування інформаційно-рухових дій. Наведено узагальнена архітектура мобільної платформи і загальний принцип побудови його моделі. Розглянуто алгоритми планування рухових дій. Представлені інформаційні моделі багатокомпонентної мобільної платформи. Виконано вибір способу організації управління мобільної платформи. Наведено метод координації і планування управлінням мобільною платформою у складі роботизованого виробництва. Проведено заходи і розрахунки для забезпечення безпечних умов праці в лабораторії де виконувалася кваліфікаційна робота.
Keywords: мобільна платформа; розподілена система автоматизації; датчик зусиль; роботизоване виробництво; лазерний далекомір