Програмна система для управління та контролю якості праці співробітників IT-компаній - Бочаров, В. О. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження в даній роботі є розробка програмної системи, призначеної для оптимізації процесів управління та контрою якості праці співробітників IT-компаній. Це дослідження присвячене сучасним проблемам, з якими стикають IT-компанії, зокрема, необхідність організації робочого процесу та контролю якості праці співробітників. Метою роботи є розробка системи, яка допоможе користувачам організовувати та управляти проєктами, а IT-компаніям допоможе правильно організовувати та управляти проєктами та ресурсами компанії. Методи розробки базуються на таких технологіях, фреймворки ASP.NET Core та мова програмування C# для серверної частини системи, React та мова програмування Typescript для клієнтської частини, MS SQL Server база даних. У результаті роботи здійснено програмну реалізацію системи для управління та контролю якості праці співробітників IT-компаній. Програмна система складається з серверної частини та клієнтської частини.
Keywords: співробітники IT-компаній; якість праці співробітників