Моделювання впливу технологічних параметрів фрезерування на геометричні виміри та якість поверхні деталей - Мижирицький, В. В. (My University, 2021)
Об’єкт дослідження – є технологія фрезерування. Предмет дослідження – процес фрезерної обробки матеріалів. Мета роботи – моделювання параметрів фрезерної обробки та визначення значень параметрів обробки для різних матеріалів. У ході виконання кваліфікаційної роботи проаналізовано існуючі види обробки матеріалів та в частності особливості фрезерноії обробки. Проведено аналіз види фрезерних станків та оснастки. Виконано підбір компонентів для фрезерного верстата та побудованна 3D модель. Побудовано регресійна-кореляційна модель впливу технологічних параметрів фрезерної обробки на збереження геометричних розмірів топології друкованих плат.
Keywords: механічна обробка; фрезерні верстати; технологічні параметри обробки; регресійний аналіз