Теоретичні аспекти взаємозв’язку та відмінностей систем адаптивного управління та адаптації промислового підприємства - Соколова, Л. В. (My University, 2016)
У статті розглянуті питання щодо сутності основних базових понять теорії адаптації промислового підприємства та теорії адаптивного управління. Це стосується як визначення дефініції цих понять, так і висвітлення особистих та загальних ознак, властивостей, котрі притаманні системі адаптації та системі адаптивного управління підприємством. В статье рассмотрена сущность основных базисных понятий теории адаптации промышленного предприятия и теории адаптивного управления. Это касается как определения дефиниций этих понятий, так и раскрытия особенностей и общих признаков, свойств, которые присущи системе адаптации и системе адаптивного управления предприятием. The questions about the nature of major basic concepts of the theory of adaptation of industrial enterprises and the theory of adaptive management are considered. This applies both to determine the definitions of these concepts and coverage of personal and common features, properties that are inherent in the system and adapting the system of adaptive management.
Theoretical Aspects Relationships Adaptive Management and Adaptation of Industrial Enterprises
Keywords: адаптивне управління; нестабільність зовнішнього середовища; adaptation; adaptability; adaptive management; enterprise system unstable environment