Розробка програми (API та вебсайт) для автоматизації отримання та перегляду повідомлень від інших інформаційних сервісів - Соболенко, М. І. (My University, 2024)
Мета роботи – розробка програми, використовуючи API, спрямованої на автоматизацію процесу отримання та перегляду повідомлень від різноманітних інформаційних сервісів. Об’єкт розробки – API та веб-сайт, для оптимізації отримання та перегляду повідомлень. Предмет розробки – автоматизована система отримання та управління повідомленнями від різних інформаційних сервісів. Для досягнення мети було: проведено огляд та аналіз існуючих сучасних автоматизованих систем отримання та перегляду повідомлень; проведено аналіз методів контролю та керування параметрами повідомлень; обрано компоненти для програмної реалізації проекту; обрано апаратно-програмну частину проекту, розроблено алгоритм роботи програми, розроблено програмний код для реалізації роботи алгоритму, проведено експериментальні дослідження для перевірки правильності виконання задачі, оформлено роботу відповідно до стандартів та рекомендацій.
Keywords: отримання повідомлень; перегляд повідомлень