Методичні підходи щодо вдосконалення проведення SWOT – аналізу малих машинобудівних підприємств - Соколова, Л. В.; Колісник, О. В. (НТУ «ХПІ», 2009)
У даній статті приведено класифікацію загроз з урахуванням специфіки діяльності малих машинобудівних підприємств, а також проведено їх аналіз на основі експертних оцінок. This article has classified and analyzed threats of small machine engeneering enterprises with taking into account the specificity of their activity on the basis of expert valuation.
Keywords: експертна оцінка; ймовірність настання; коефіцієнт впливу; ранжирування; SWOT – аналіз; діаграма