Дослідження методів управління багтрекінговими системами з метою їх оптимізації - Кузін, В. С. (My University, 2020)
В результаті роботи був проведений аналіз предметної області, були досліджені і проаналізовані різні статті пов'язані з управлінням і відстеження помилок, дано загальне поняття про системи управління і відстеження і наведено їх переваги при використанні в розробки програмного забезпечення
Keywords: розробка програмного продукту; системи відстеження дефектів