Інтерфейси майбутнього: UX/UI у VR/AR - Азаренков, В. І.; Стрельченко, А. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В роботі розглянуто особливості UX/UI дизайну для віртуальної та доповненої реальностей. Зазначено, дизайнери UX та UI мають унікальні можливості, щоб надати свій досвід на ранніх етапах розробки продукту VR та AR. Вказано, що віртуальна реальність UX дійсно змінила наш спосіб взаємодії з технологіями.
Keywords: доповнена реальність; віртуальна реальність