Дослідження методів Process Mining в задачах пошукового просування сайтів в мережі Інтернет - Єрохін, Д. О. (My University, 2022)
При виконанні даної магістерської роботи описані методи Process Mining, а саме метод Performance Mining, який буде використовуватися для удосконалення методу пошукового просування сайтів, а саме аналізу сторінки на предмет конкретних атрибутів. Використавши новий метод можна буде зробити ранжування сторінок більш точним, задля відсіювання сторінок, які використовують методи пошукової оптимізації сайтів, які заборонені компанією Google та її пошуковим роботом Googlebot, котрий аналізує сторінки. Під час дослідження роботи наведені результати: аналіз існуючих методів вирішення задачі, аналіз способів вдосконалення існуючого методу, удосконалення методу задля отримання результатів, аналіз отриманих результатів
Keywords: веб-переглядач; візуальні моделі процесів; методи process mining; пошукова оптимізація; пошуковий робот