Особливості створення 3D-анімації для трейлерів відеоігор у середовищі BLENDER - Вовк, О. В.; Григор’єв, О. В.; Біла, Д. С. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Досліджено особливості створення 3D-анімації для трейлерів відеоігор у середовищі Blender. Проаналізовано функціональні можливості програми для розробки високоякісного візуального контенту з урахуванням специфіки ігрової індустрії. Запропоновано методи оптимізації робочого процесу для підвищення ефективності створення трейлерів при обмежених ресурсах.
Keywords: 3D-анімація; трейлер відеогри